Internationella artrosdagen 2 juni

Nu lanserar vi kursen Att leva med artros.
En digital utbildning för dig som lever med artros
Läs mer

Vi bjuder vi både på läsning och andra aktiviteter för dig som vill veta mer om artros. Här kan du läsa artiklar om artros, få träningstips, lyssna på föreläsning och dessutom lanserar vi idag Att leva med artros, en möjlighet för dig att lära dig mer om artros!

Artros är en vanlig reumatisk ledsjukdom som drabbar uppemot 800 000 personer i Sverige. Sjukdomen blir vanligare med stigande ålder även om den också förekommer i yngre åldrar. Uppskattningsvis är det så många som var fjärde vuxen över 45 år som har artros i någon led. Det gör artros till den enskilt största ledsjukdomen i Sverige.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *