Vi välkomnar er till en inspirationskväll med Emma – din coach & peppvän

Onsdag den 17 november kl 18.00 på zoom
Anmälan till kansliet [email protected] eller ring 031 24 93 00
Sista anmälningsdag 15 november. Gratis för medlemmar

Välkommen till en inspirerande digital timme med mig, Emma, din coach & peppvän. Under denna kväll skiftar vi fokus från det som dränerar och begränsar oss till att boosta de mentala verktygen som hjälper oss att leda oss själva oavsett omständigheterna.

Är du…

– Frustrerad över att sjukdomen får diktera dina dagar?
– Sorgsen över att livet är orättvist och att alla andra får göra saker som du inte kan eller orkar med?-

– Trött på att höra hur andra som själva inte lever med sjukdom, ger dig tips och råd på hur du ska tänka och göra för att må bättre
– Övertygad om att ett härligt liv är för andra men inte för dig?
– Fast i tankar om att din fysiska kapacitet utgör grunden för ditt egenvärde?

Då är den här timmen för dig!

Med erfarenhet av att leva med flertalet kroniska fysiska sjukdomar (däribland reumatism), att ta mig tillbaka till livet från utbrändhet och att tillfriskna från ett svårt medberoende kan jag relatera till mycket av det du kanske just nu upplever. Under många år såg jag på mig själv som ett offer för omständigheterna, och jag var övertygad om att min lott i livet var att överleva istället för att leva.

Idag vet jag att det finns ett annat sätt att förhålla mig till sjukdom och jobbar heltid med att hjälpa andra att bygga sin inre power och kapacitet via konceptet Sjukt Frisk. som jag

Vi kan inte påverka det faktum att vi har sjukdomar, men vi har alla möjligheter att förändra hur vi ser på och lever livet- oavsett omständigheter. Hoppas vi ses!

Emma Nybom Johansson
Din coach & peppvän

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *